Zodijački stelijum OTKRIVA mnogo važniju stvar o BUDUĆNOSTI od vašeg HOROSKOPSKOG ZNAKA

Ako zaista želite da saznate duboku istinu o vama - ovo je najbolji način

  • 2

Horoskopi su tu koliko i ljudi. Bilo da ih shvatamo ozbiljno, ili ih čitamo iz puke radoznalosti, jedno je sigurno - zabavni su.

Nema znakove već krvne grupe - JAPANSKI HOROSKOP je potpuno drugačiji od svega što ste do sada videli

Ova 3 horoskopska znaka su totalna KATASTROFA U SEKSU - a za jedan ste mislili da je GOSPODAR SPAVAĆE SOBE

S obzirom na to da je za mnoge čitanje horoskopa neizostavan deo svakodnevne rutine, možda će vas iznenaditi podatak da postoji još jedna astrološka stvar koja je važnija od njega.

Dobro pogledajte specifičnosti vaše ličnosti. Možda ste stidljivi, imate takmičarski duh ili ste beskrajno kreativni. Sigurno postoji jedna stvar koja vas definiše. Ako pogledate duboko u sebe i otkrijete tu jednu stvar koja dominira svim ostalim, možda imate svoj poseban stelijum.

Šta je Zodijački stelijum

Foto-ilustracija: Pixabay Foto-ilustracija: Pixabay

Stelijum se može pronaći u vašoj karti rođenja i znači da su tri ili više planeta u posebnom znaku rođenja. Pored regularnih planeta sa kojima ste upoznati, Sunce i Mesec su takođe planete u astrologiji.

Primera radi, ako ste Jarac, ali pogledate vašu kartu rođenja i vidite da su Jupiter, Mesec i Venera u znaku Lava, onda imate Lavov stelijum.

Kako utiče na vašu ličnost?

Najveći način na koji stelijum utiče na vašu ličnost odnosi se na to da se više povezujete sa više zvezdanih znakova, a ne samo na onaj koji ste dobili po rođenju.

Ako ste Lav (po mesecu rođenja), ali su vaša Venera, Mars i Saturn u Raku (imate stelijum Raka), onda ste povezani sa crtama Raka i više ste emotivni i sentimentalni - iako je Lav jak i kompetitivan.

Kako da otkrijete da li imate stelijum?

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Potrebna vam je vaša karta rođenja, ali i stručan astrolog koji će je pročitati i reći vam da li imate stelijum i koji je.

Ako ste oduvek imali problema da se pronađete u osobinama vašeg rođenog znaka, možda se odgovor krije u vašem stelijumu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    26. jun 2017 | 19:26

    Buducnost niko ne moze da zna. Onaj ko je citao Bibliju zna da su numerologija,horoskop,meditacija kao i vracevi ljudi koji gledaju u solju itd satanisticki,sve je to okultizam... Demoni mogu da vide samo proslost i sadasnjost na kontu cega izvlace iz konteksta buducnost... Tako da vam je moj savet da se ostavite horoskopa i ostalih gluposti i procitate nesto pametno! Bibliju na primer!

  • Ana

    14. novembar 2020 | 08:43

    Astrologija je nauka vise od hiljadu godina.Ona nije predvidjanje vec samo pokazatelj u kojim oblastima imate vise sanse za uspeh.Imam stelijum dobrih planeta u drugoj kuci Lava - to je znak dobre fin.situacije, nasledstva, dobitaka , pogotovo ako u petoj kuci imate dobro aspektovanog Jupitera.Citava nauka i to ozbiljna - za ozbiljne poznavaoce. Nije magija i pogadjanje sudbine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA