Grmi, seva, puca: Nezapamćeno nevreme pogodilo Srbiju! (FOTO)

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i malo hladnije

  • 2

Snažno nevreme stiglo je do Srbije, a RHMZ je izdao upozorenje da će u periodu između ponoći i jedan sat kasnije Beograd pogoditi oluja praćena grmljavinom, kišom i gradom.

Očekuje se i jak vetar, a upozorenje važi i za Obrenovac, Jakovo i Surčin.

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i malo hladnije. Na severu i zapadu pre podne, u centralnim i južnim krajevima od  sredine dana sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Podsetimo, jako nevreme i kiša sa gradom veličine lešnika pogodilo je danas Hrvatsku u toku popodneva, javili su danas hrvatski mediji.

Takođe, u toku poslepodneva Unsko-sanski kanton u BiH zahvatilo je jako nevreme sa pljuskovima, vetrom, ledom i udarima gromova, a u pojedinim delovima kantona došlo je do prekida struje.

Nevreme je zadesilo područje Bosanske Krupe, Cazina i Velike Kladuše, gde je došlo do prekida snabdevanja električnom energijom, prenosi Klix.ba. Za sada nema podataka o eventualnim štetama.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA