Skandal na trci Formule 1: Hamilton naglo zakočio Fetelu, onda ga ovaj namerno udario! (VIDEO)

Veliki incident obeležio je trku u Bakuu, gde je slavio Daniel Rikjardo iz Red Bula

  • 4
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Veliko iznenađenje viđeno je na trci za Veliku nagradu Azerbejdžana na ulicama Bakua, gde je na kraju slavio Daniel Rikjardo iz Red Bula, ali je trku obeležio incident koji su imali Luis Hamilton i Sebastijan Fetel.

Na podijumu su na kraju završili još Valteri Botas iz Mercedesa, koji je bio drugi, a sve do poslednjeg kruga drugo mesto je držao Lens Strol iz Vilijamsa, ali nije imao šanse u direktnom duelu sa Mercedesom pred ciljni pravac.

Iza njih su završili Fetel, koji je bio na 4. mestu, dok je na 5. bio Hamilton.

Glavni konkurenti i borbi za titulu imali su žestok duel tokom perioda u kome je sejfti kar bio na stazi, a u tom trenutku je Hamilton bio na prvoj, a Fetel na drugoj poziciji.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Hamilton je naglo zakočio i Fetel ga je ''čuknuo'' otpozadi, nakon čega mu je otpao deo sa bolida. Nemac je totalno poludeo, raširio je ruke ljutito, a onda odlučio da uzvrati istom merom, i namerno je s boka udario Hamiltona.

Nakon toga oba vozača su morala da idu u boks, Fetel zbog kazne, dok Hamilton nije bio kažnjen, ali je morao na popravku bolida. Kada se vratio na stazu posle kazne da prođe kroz boks, Fetel je ipak bio ispred Hamiltona, pa je na neki način pravda bila zadovoljena.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antap

    25. jun 2017 | 18:45

    Britansku smrad. U duši pokvaren.

  • Zvezdasica

    25. jun 2017 | 18:36

    I u svakoj trci kada je kriza mercedesu, ferari se kazni iz nekih njihovih razloga. Kuda ide svet zivotee

  • Milos

    25. jun 2017 | 20:07

    Sve sto se tolerise Hamiltonu samo zato sto je vozac Mercedesa kasnije dolazi na naplatu. Zapanjujuce je videti tako veliku neobjektivnost neke komisije koja procenjuje krivce za incidente. Nije kaznjen Botas udarivsi Raikonena? Pocetna krivica namernog kocenja od strane hamiltona se tolerise, a kaznjava uzvratni udarac Fetela koji je bio izazvan i "poludeo" u zelji da se osveti. Neopravdavam takav cin, trebalo je ostati hladne glave, ali neobjektivnost baca senku na celu organizaciju F 1. Nesto treba preuzeti. Neobjektivnoscu stice se utisak da F1 pocinje da lici na FUDBAL.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA