Najnovije vesti
Vesti Hronika
Saobraćajka Prokuplju, povređen vozač motokultivatora

Saobraćajka Prokuplju, povređen vozač motokultivatora

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć stotinak metara od centra Prokuplja povređen je muškarac (61), vozač motokultivatora. Kako saznajemo, u pitanju je Radisav M. koji je imao veliku sreću i prošao je samo sa lakšim povredama, iako očevici kažu da je udarac bio stravično jak.

Povređen je muškarac (61) Foto: Lj. M. / RAS Srbija
Povređen je muškarac (61)
Povređen je muškarac (61)
Foto: Lj. M. / RAS Srbija
Povređen je muškarac (61)

Intervenisala je Hitna služba Doma zdravlja koja je povređenog prevezla na Odeljenje urgentne medicine prokupačke bolnice "Dr Aleksa Savić", gde su konstatovane lake telesne povrede. Prema nezvaničnim informacijama nesrećni čovek je vozio kultivator kada je na njega od pozadi, naleteo vozač automobila kruševačkih tablica i udario u prikolicu. Od siline udarca Radisav je odleteo i pao na kolovoznu traku, ali je imao sreće i samo je lakše povređen, dok je kultivator sa prikolicom nastavio da se kreće i udario nekih desetak metara dalje u betonski zid sa suprotne strane puta. Prava je sreća da niko nije prolazio u tom trenutku.

Saobraćajka u Prokuplju
Foto: Lj. M. / RAS Srbija
Saobraćajka u Prokuplju

Očevidci tvrde da je vozač automobila marke „suzuki“, vozio velikom brzinom te da je najpre na raskrsnici kod zgrade opštine umalo udario automobil kojim je upravljala žena i u kome su bila i deca, a da je ne zaustavljajući se uz škripu guma nastavio da juri velikom brzinom i samo pedesetak metara dalje udario u prikolicu motokultivatora.

Nezvanično saznajemo da je vozač automobila bio izuzetno bahat, da je nakon nezgode pretio ženi koja je nekoliko sekundi pre toga velikom srećom izbegla sudar, te da se ponašao drsko i bezobrazno. Saznajemo i da prilikom alkotestiranja, aparat nije pokazao tragove alkohola.