AKTUELNO

Aleksićeva nije ostala ravnodušna na celu priču.

Severina Kojić je već danima u centru pažnje javnosti nakon što je Milan Popović uspeo da se izbori za ravnopravno starateljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom.

Foto: Jelena Balić

Nakon što su mnoge poznate ličnosti, između ostalih Nataša Bekvalac i MC Sajsi, stale na stranu pevačice u ovom slučaju, oglasila se i Seka Aleksić.

Ona je na svom zvaničnom profilu na Fejsbuku objavila snimak u kojem je Severina pričala o svom slučaju i napisala opširan komentar uz njega.

Foto: Printscreen Instagram

- Severinina priča me jako potresla! Vidi se da je kao majka utučena i da joj je teško. Ne zalazim u to ko je od njih dvoje kriv! Najbolje znaju sami. Nikoga ne osuđujem! Kao majka uvek ću biti na strani svih dobrih majki na ovom svetu! Deca su najveće blago ovoga sveta, a naš zadatak je da ih usrećimo! I otac i majka su podjednako važni u životu deteta! Moja podrška za Severinu - stoji u okviru njene objave.

PROČITAJTE JOŠ: ZAVELA BIZNISMENA! Dara Bubamara ima NOVOG DEČKA!

Ovaj post u veoma kratkom roku izazvao je more komentara i pokrenuo diskusiju između njenih obožavalaca, među kojima ima i onih koji se slažu sa njom.

Autor: V. T.

#Dete

#Seka Aleksić

#Severina Kojić

#pevačica

'