Nova vest
Košarka

Sreda, 21.06.2017.

23:25

Nedović i Čović posetili kamp Crvene zvezde

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović posetio je košarkaški kamp Crvene Zvezde u Vrnjačkoj Banji.

Izvor: SM

Autor: SM

Nedović i Čović posetili kamp Crvene zvezde
Foto: Getty images

Nedović je imao motivacionu ulogu, odnosno dečacima, polaznicima kampa, ispričao je koliko su ovakve vrste košarkaskih kampova bitni za učenje.

Nedović je Tanjugu rekao da su kampovi dobro iskustvo za košarkaše, i da će polaznicima preneti svoja iskustva iz kampova jer ih je kao dečak nekoliko puta pohadjao.

"Čak i danas sam u kontaktu sa nekim ljudima koje sam upoznao na košarkaškim kampovima. Potrebno je da se druže i slusaju trenere jer puno mogu da nauče. Uvek ću se rado odazvati ovakvim pozivima, i veoma zadovoljan što sam po prvi put u Vrnjačkoj Banji“", rekao nam je Nedović, napominjući da je prve košarkaške korake napravio na sličnom terenu.

Dušan Radović direktor Sportskog centra u Vrnjačkoj Banji, koji je zadužen za košarkaške terene na popularnoj „Kocki“, rekao je da ja već postalo tradicionalno da KK Crvena Zvezda organizuje kampove u Vrnjačkoj Banji.

Kamp je veoma bitan, i čak je i neka vrste inicijalne kapisle za sportski turizam u Banji. Sportski tereni u „Kocki“ su upravo zbog saradnje sa Crvenom Zvezdom adaptirani i presvučeni novom podlogom koja ima FIBA licencu. To je i bio početak ulaganja opštine Vrnjačka Banja u sportsku infrastrukturu“, rekao je Radović.

Pored Nedovića u kampu je i Filip Čović, plejmejker FMP, koji će sa svojim kolegama trenerima raditi sa grupom od četrdesetak dečaka koji su došli u kamp iz svih delova Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve