Aktuelno

Zamalo da bude princeza, a sada "tverkuje"

Sudbina je za Kamilu Turlou imala drugačiji plan. Iako se ova devojka svojevremeno zabavljala sa princom Harijem, njena uloga sada je potpuno drugačija. Umesto da postane princeza, ona u kupaćem mrda guzom u jednom šou-programu i bori se za naklonost nepoznatih muškaraca.

Petak, 16.06.2017.

10:58

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Kamila je pokazala da ume da bude i te kako zavodljiva, pa je sa učesnicama šou-programa "Love Island" tverkovala i zavodila jednog od muških kandidata koji će sa pobednicom izaći na romantičan izlazak.

Ova devojka, poreklom iz Škotske, odlučila je da učestvuje u takmičenju, jer je već četiri godine sama i želi da pronađe ljubav.

Njen ulazak u ovaj šou podelio je englesku javnost.

Neki smatraju da je Kamila "previše elegantna" za takav program, a drugi je nazivaju dosadnom. Ona do sada nije imala sreće u takmičenju.

Prvi kandidat ju je odbio, a kasnije joj se svideo drugi momak, od koga je takođe odustala, jer mu se nije sviđalo što se ona deklarisala kao feministkinja.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare