Zvezde granda: 12 kandidata vraćeno u takmičenje

Izvor: Blic, 17.Apr.2015, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde granda: 12 kandidata vraćeno u takmičenje

Na Prvoj TV prikazana je specijalna, takozvana baražna emisija Zvezde Granda u kojoj su je u takmičenje vraćeno još 12 kandidata.

Kao i u samom takmičenju i tokom baraža, varnice između produkcijskog i stručnog žirija nisu izostale, pa su i jedni i drugi iskoristili svoje pravo, ali i obaveze da glasaju za najbolje kandidate.

Direktnim plasmanom u sledece kolo plasirali su se Marko Maunović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Valentina Kuzmanović, Dragica Zalatić, Harun Mehmadagić, Kristina Denić, Elmedin Kadrispahić, Lazar Rančić.

Kako je i baražna emisija imala svoj deo "Žurka", zahvaljujući upravo njoj, još jednu šansu dobili su i Katarina Spasojević, Raša Savić, Šefki Jahjić i Jovana Milić.

U subotu od 21 čas očekuje nas nova emisija u uobičajenom terminu i nastavak takmičenja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.