Zvezde Granda podigle adrenalin na Roštiljijadi

Izvor: juGmedia, 31.Avg.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda podigle adrenalin na Roštiljijadi

LESKOVAC – Desetoro finalista poslednjeg serijala “Zvezda Granda” su svojim pevačkim talentom, energijom i lepotom svoje mladosti pokrenule adrenalin Leskovčana na Roštiljijadi i držale pažnju do poslednje note na celovečernjem koncertu.

Leskovačke ulice opet zakrčene, prostor oko bine zbijen ljudi na prozorima i krovovima zgrada. Mlade nade su sinoć pokazala kolike su zapravo zvezde postali. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Uspele su da okupe ljude u istom broju kao i starije, afirmisane kolege.

Koncert je ponovo otpratilo na hiljade ljudi, a najglasniji fanovi bile su tinejdžerke koje su hrlile do bine ne bi li se slikale sa nekim od naočitih momaka. Mladost i lepota trijumfovala je sinoć, a gradom je carevala melodija najpoznatijih hitova naših poznatih pevača u izvedbi njihovih mladih kolega.

Pevali su u svoje pesme koje su u međuvremene postale hitovi.

Mozda najinteresnatnija bila je mlađana Ajša Kapetanović, četrnaestogodišnjakinja očaravajućeg osmeha, koju su, kaže, roditelji i sestra nagovorili da se prijavi na audiciju za  “Zvezde Granda”.

“Takmičila sam se sa ljudima koji su svi puno stariji od mene, ali meni tu ništa nije bilo čudno, jer su me svi lepo prihvatili i divno smo se družili“, rekla je devojčica zvezda za Jugmediu.

Prvo mesto i jako vrednu nagradu u finalu osvojio je Mirza Selimović, momak čarobnog osmeha i divnog glasa.

“Slava mene nikako nije promenila. Ja sam isti onaj stari Mirza koji od svega najviše voli druženje i roštilj.

Dve divne devojke i osam prelepih momaka priredili su sinoć leskovačkoj publici koncert za pamaćenje, šaljući sa bine toliko pozitivne energije da ju je bilo dovoljno da ispuni svakog od hiljade fanova koji su ih bodrili i uživali u njihovim pesmama.

(Kraj) mar/mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.