Zvezde Granda najgledaniji zabavni šou program u Srbiji

Izvor: Prva.rs, 22.Sep.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zvezde Granda" najgledaniji zabavni šou program u Srbiji

 
Prema podacima agencije AGB Nilsen, “Zvezde Granda” imale su 29, 3 odsto udela gledanosti, dok su Pinkove zvezde imale 27, 6. Na teritoriji Beograda "Zvezde Granda" imale su udeo u gledanosti od 28, 1 odsto, a Pinkove Zvezde 25, 1. Ovo jedinstveno i originalno takmičenje pratilo je više od dva miliona gledalaca, što je u proseku svaki treći gledalac u Srbiji.


Pored sjajnog šou programa, gledaoci su i kada je u pitanju serijski program >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << poklonili poverenje Prvoj TV. Tako je u petak indijska serija “Odbačena” sa 21,8 odsto udela gledanosti bila bolja od premijerne epizode treće sezone serije “Sulejman Veličanstveni” koji je ostvario 18,8 odsto udela u gledanosti. I domaća serija “Budva na pjenu od mora”, emitovana u subotu, bila je takođe gledanija od “Sulejmana” u culjnoj grupi do 50 godina starosti, ostvarivši 21 odsto udela u gledanosti u odnosu na “Sulejmana” sa 16 odsto.
Pored gledalaca, i sponzori su prepoznali kvalitet programa i televizije o čemu govori podatak da je Prva tokom “Zvezda Granda” imala ukupno 36 minuta reklama, a Pink svega 11 minuta tokom svog šoua.

Zahvaljujemo se gledaocima i sponzorima na ukazanom poverenju. Podsećamo vas da je druga epizoda šoua “Zvezde Granda” na programu u subotu 27. septembra od 21.00, sa novim takmičarima i novim uzbudljivim sadržajem, a nove epizode “Budve na pjenu od mora” sledećeg vikenda od 20.00.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Pinkove zvezde

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.