Zvezde Granda: Zakačili se Viki i Bosanac, prštale kritike, a ovi takmičari idu dalje! (video)

Izvor: Scandal.rs, 07.Feb.2016, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Zakačili se Viki i Bosanac, prštale kritike, a ovi takmičari idu dalje! (video)

I u večerašnjoj emisiji muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” predstavili su nam se novi talentovani pevači, a nisu izostale, sada već neizbežne, provokacije i žestoke rasprave među članovima žirija.

Talentovani kandidati koji su uspeli da osvoje simpatije strogog žirija i obezbede prolaz u sledeći krug takmičenja jesu: Dejan Crnogorčević, Marko Milojković, Jovana Starovlah, Jovana Vasić, Alem Kadić, Kristina Jovanović, Nikola Bokun, Denis Kadrić i Elmedin >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Kadrispahić.

Da “Zvezde Granda” ne mogu da prođu bez žustrih prepirki među članovima žirija večeras su potvrdili Viki Miljković i Bosanac.

Naime, Viki je hvalila pesmu “Taguj me” koju izvodi “Fantastik bend”, a čiji je jedan od autora njen suprug Dragan Tasković Taške.

A vala i nije neka pesma“, rekao je kasnije Dragan Stojković Bosanac.

Ovaj komentar je povredio Viki, koja je rekla da je pesma veliki hit i da je dobra.

“O ukusima ne treba raspravljati”, rekao joj je Bosanac.

Voditelji su: Sanja Kužet i Voja Nedeljković.

A sve ono što ste propustili večeras u “Zvezdama Granda” možete pogledati u video snimku:
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.