Zvezde Granda: Spektakl je počeo - Nova pravila i glamurozna scena! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Sep.2016, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Spektakl je počeo - Nova pravila i glamurozna scena! VIDEO

Nova sezona takmičenja Zvezde Granda 2016, upravo je počela, a već na samom početku videli smo da nas očekuje nešto do sada potpuno neviđeno na našim prostorima.

Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Viki Miljković, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas, kao i produkcijski žiri koji čine Saša Popović i Snežana Đurišić ostali su u nepromenjenom sastavu, ali će im se tokom svake emisije pridružiti i tajanstvena ličnost, koja će biti otkrivena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << na samom kraju. U potpuno drugačijem i glamuroznijem ambijentum, sa malim promenama , novi takmičari pokušaće da ostvare svoje snove i postanu jedna od novih pobednika Zvezda Granda. Ovoga puta u stilu svetskih zvezda izlaziće na binu liftom i to pravo u centar ispred svih članova žirija koji ispred sebe imaju dva tastera i paravan. Ukoliko im se takmičar dopadne, zid će se spustiti, dok u obrnutom slučaju, neće znati o kom kandidatu se radi. Žiri ovoga puta, neće sedeti jedni do drugih, već na svakom kraku zvezde u čijem je obliku ovogodišnja scena.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.