Zvezde Granda: Ovih 10 takmičara ide dalje! (video)

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2015, 06:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Ovih 10 takmičara ide dalje! (video)

U dalje takmičenje prošli su: Ivan Stanić, Ivan Korugić, Spase Antevski, Marijana Katić, Jovana Stojić, Marko Kostić, Savo Perović, Elvedina Šehić, Nikola Savić, Jelena Mihajlović.
Takmičenje su napustili: bliznakinje Valentina i Violeta Vidojković i Nikola Grba.
Jelena Mihajlović iz Grejača se predstavila sa “Ako treba mogu to” – 6 da. otpevala je i “Tebi je život dao sve” – 4 da i 2 ne.

Nikola Savić iz Pančeva >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je otpevao pesmu “Misliću na tebe” – 2 da i 4 ne i “Litar krvi” – 3 da i 3 ne.

Elvedina Šehić iz Breza se predstavila pesmom “Poželim sreću drugima” – 6 da. Druga pesma “Dobro jutro lepi moj” – 6 da.

Savo Pervoić iz Bara se predstavio numerom “Jedina” – 5 da i 1 ne i pesmom “Lapsus” – 6 da.

Marko Kostić je otpevao “Žal” za koju je dobio 6 da, kao i pesmu “Bojana”  za koju je takođe dobio 6 da i tako  sebi obezbedio plasaman u sledeći krug.

Jovana Stojić iz Beograda je nastupila sa “Nije nam se dalo” – 6 da, a onda se predstavila sa pesmom “Ako ikada” – 6 da.


Marijana Katić iz Pariza je otpevala  “Srna i jelen” – 5 da i 1 ne, a zatim  “Šta je moje to je samo moje” – 6 da.


Spase Antevski iz Skoplja se predstavio pesmom “Čija si” za koju je dobio 4 da i 2 ne, dok je za “A ja ludujem”  dobio 6 da.

Ivan Korugić iz Užica se predstavio pesmom “Noći u Sibiru” za koju je dobio 6 da. Druga pesma je “Dobar sam ti ja” za koju je dobio  6 da čime je sebi obezbedio prolaz u dlaji krug.

Ivan Stanić iz Travnika se predstavio pesmom “Kao moja mati”, koji je za izvedbu dobio 6 da. Druga pesma je “Oči jedne žene” – 5 da i jedno ne.

Večeras počinje druga emisija muzičkog takmičenja Zvezde Granda! Ako je sudeći po novim takmičarima i dobro raspoloženom žiriju očekuje nas još jedno nezaboravno veče!
Naime, večeras u Zvezdama Granda imaćemo prilike da vidimo nove, žučne rasprave žirija kao i talentovane kandidate koji će pokušati da osvoje srca stručnog žirija i obezbede prolaz u sledeći krug takmičenja. Ove subote, gost u žiriju je Saša Matić.
Večeras ćemo videti raspevanog Šabana Šaulića, kao i Sašu Popovića koji je otkrio još u najavi da mu Marija Šerifović “šeta po živcima”.
Voditelji su Sanja Kužet i Voja Nedeljković.

#svet
The post Zvezde Granda: Ovih 10 takmičara ide dalje! (video) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.