Zvezde Granda: Ovi kandidati su prošli dalje

Izvor: Svet plus, 12.Feb.2017, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Ovi kandidati su prošli dalje

Ove subote Zvezde Granda ušle su u drugi krug takmičenja, a osim sjajnih kandidata, publika je imala prilike da vidi i nova pravila.

Drug krug Zvezda Granda doneo je i nova pravila takmičenja. Od sada kandidati nastupaju u duelu i najbolji prolazi direktno u treći krug najpopularnijeg muzičkog takmičenja. Saša Popović otkrio je da će ove sezone biti izabrana dva pobednika, jedan po odluci stručnog žirija, a drugi po mišljenju publike. Kandidati su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se potrudili da osvoje stroge članove žirija i da se pokažu u najboljem svetlu. Prolazak u treći krug takmičenja obezbedili su: Aleksa Perović, Velimir Petrović Veco, Riste Risteski, Nikola Savić, Nemanja Bačilović, Semir Draganović, Dragica Zlatić, Marijana Čobanov, Željka Jurišić i Nilvesa Hajdarević.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.