Zvezde Granda: Ovi kandidati su oduševili žiri i prošli u peti krug!

Izvor: Svet plus, 26.Apr.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Ovi kandidati su oduševili žiri i prošli u peti krug!

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda šestočlani žiri direktno je u petu fazu takmičenja poslao četiri kandidata, dok je njih osmoro, četiri muška i četiri ženska takmičara, svoju šansu pronašlo u baražnom delu emisije najgledanijeg muzičkog šou kod nas.

Četvrta faza takmičenja Zvezde Granda, već na samom početku zadala je ozbiljne probleme šestočlanom žiriju, koji zbog fenomenalnih kandidata sve teže donosi odluke. Samo pažljivo odabrani >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kandidati su zaslužili da se nađu u plasmanu za dalje takmičenje, a oni koji nisu prošli, šansu su dobili u baražu. Direktno u narednu fazu takmičenja su se plasirali Džejla Ramović, Uroš Živković, Marina Stefanović i Sead Hodžić.

Nakon takozvane žurke u kojoj je bilo prilike da se isprave i poprave utisak, tu svoju šansu iskoristili su njih ćetvoro. Odmah iz baraža svojim kolegama su se i Filip Božinovski, Belma Krasić, Ivona Jovanović i Harun Mehmedagić. Šou Zvezde Granda, nastavlja se i sledeće subote, kada ćemo saznati koji kadidati će se još pronaći u petoj fazi takmičenja.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.