Zvezde Granda: Otkrivena tajanstvena ličnost! Evo ko je u pitanju FOTO

Izvor: Svet plus, 24.Sep.2016, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Otkrivena tajanstvena ličnost! Evo ko je u pitanju FOTO

U novoj sezoni Zvezde Granda, pored standardnih članova žirija, biće i tajanstvena ličnost, koju niko ne vidi, a se do emitovanja emisije neće znati o kome se radi.

Tajanstvena ličnost od nove sezone Zvezde Granda, biće standardni deo ekipe, a menjaće se iz emisije u emisiju. Ipak, ni žiri, ali ni kandidati neće znati o kome se radi, već samo gledaoci pored malih ekrana. Već na samom početku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << užasno ih je nervirao svojim komentarima i ponašanjem, a posebno Jelenu Karleušu koju je oslovljavao sa Jeco. Ipak, na sredini emisje, otkriveno je da je u pitanju Željko Vasić.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.