Zvezde Granda: Ona je oduševila Lukasa, a ovi takmičari idu dalje! (video)

Izvor: Svet, 22.Jan.2017, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Ona je oduševila Lukasa, a ovi takmičari idu dalje! (video)

U večerašnjoj emisiji “Zvezda Granda”, nakon baražnog dela u kojem su pevali samo momci, dalje su se plasirali: Danijel Stojčić, Nermina Mamanović, Radiša Vasiljević, Sanja Vasiljević, Almir Delić, Stefan Osmanović i Elvis Bakterović.

Nemrina Mamanović iz BiH posebno je večeras oduševila žiri i dobila svih sedam glasova. Ona je učestvovala u prethodnoj sezoni Zvezda Granda, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << žiri smatra da će ovaj put stići do finala.

“Osvetlela si obraz svim ženskim kandidatima! Ti si broj jedan”, rekao je Lukas takmičarki.

“Pevaš odlično, sve to stoji, samo malo više da otvaraš usta… usta ti se ne pomeraju, samo to”, posavetovala je Marija takmičarku, dok su Ana Bekuta i Bosanac bili oduševljeni.
“Ovo je tvoja godina, ti si broj jedan, složila bih se sa Acom”, dodala je Viki Miljković.

Tajanstveni čaln žirija večeras je bila Gordana Lazarević.

Pogledajte večerašnje nastupe takmičara, kao i komentare žirija:

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zvezde Granda: Ona je oduševila Lukasa, a ovi takmičari idu dalje! (video)

Izvor: Scandal.rs, 22.Jan.2017

U večerašnjoj emisiji “Zvezda Granda”, nakon baražnog dela u kojem su pevali samo momci, dalje su se plasirali: Danijel Stojčić, Nermina Mamanović, Radiša Vasiljević, Sanja Vasiljević, Almir Delić, Stefan Osmanović i Elvis Bakterović...Nemrina Mamanović iz BiH posebno je večeras oduševila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.