“Zvezde Granda”: Nermina dobila ovacije publike i žirija!

Izvor: Svet, 28.Dec.2014, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Zvezde Granda”: Nermina dobila ovacije publike i žirija!

Nermina Mamanović svojim sjajnim pevanjem oduševila je šestočlani žiri “Zvezda Granda”, koji je za ovu mladu takmičarku imao samo reči hvale.
Ona je odabrala pesmu Ane Bekute “Kralj ponoći” i oduševila žiri. Publika u studiju je njen nastup ispratila ovacijama, a uzbuđena Nermina je nakon odlaska u bekstejdž potpuno bila zbunjena, te na pitanje Voje Nedeljkovića ko joj je dao prvi glas, nije imala odgovor.
Nermina smatra da je mogla da otpeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mnogo bolje, zadovoljna je prolazom u baraž, u kome će se kako i sama kaže potruditi da izbori prolaz u sledeći krug takmičenja.
Izvor i foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zvezde Granda: Pogledajte nastupe Kandidatkinja koje su žiri ostavili bez daha! (Video)

Izvor: Svet plus, 28.Dec.2014

U sinoćnoj emisiji Zvezde Granda izabrano je novih pet kandidatkinja koje su svojim inzvarednim interpretacijama oduševile šestočlani žiri i obezbedili prolaz u sledeći krug takmičenja.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.