Zvezde Granda: Marija besna - Devojko, pevaš kao da imaš kamen u bubregu! FOTO

Izvor: Svet plus, 06.Feb.2016, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Marija besna - Devojko, pevaš kao da imaš kamen u bubregu! FOTO

Marija Šerifović u večerašnjoj emisiji Zvezde Granda veoma se naljutila na jednu od kandidatkinja, te joj je poručila da peva kao da ima "kamen u bubregu".

Naime, Marija se u večerašnjoj emisiji Zvezde Granda  jako iznervirala zbog kandidatkinje Kristine Jovanović, koja je u obe pesme falširala, te je izjavila kako joj ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << bi dozvolila da više igde peva: "Devojko, ja tebi ne bi dozvolila da više igde ikada pevaš, koliko si falš bila. Ovo nije bilo krv iz ušiju, zviučalo je kao da imaš kamen u bubregu", rekla je nervozna pevačica, dok se takmičarka branila da ima veoma visoku temperaturu i da je bolesna.

"Ok, ali meni je ovo zvučalo katastrofa", nadovezala se pevačica. Takođe, Viki i Jelena su se složile sa Marijom i dodale da su obe kandidatkinje bile bez veze.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.