Zvezde Granda: Lidija Janković oduševila nastupom i dobila ovacije žirija i publike

Izvor: Svet plus, 11.Dec.2016, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Lidija Janković oduševila nastupom i dobila ovacije žirija i publike

Lidija Janković i ove godinese vratila na veliku scenu Zvezda Granda i oduševila svojim nastupom i podigla žiri na noge i dobila ovacije.

Lidija Janković prošle godine je bila u finalu takmičenja Neki novi klinci, a sada je ponovo u Zvezdama Granda. Fenomenalnim nastupom podigla je i žiri i publiku na noge i dobila ovacije. Strogi žiri sada nije imao zamerke i uputio je pozitivne komentare na Lidijin račun i naravno dobila je svih sedam glasova. Marija Šerifović je posavetovala devojčicu da sačeka još bar dve godine pre nego što počne profesionalno da se bavi pevanjem i da neguje svoj glas.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.