“Zvezde Granda”: Gužva u baražu, a evo i ko je prošao dalje! (video)

Izvor: Svet, 24.Apr.2016, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Zvezde Granda”: Gužva u baražu, a evo i ko je prošao dalje! (video)

U večerašnjim “Zvezdama Granda”, žiri je imao pune ruke posla.
Kako se bliži finale, takmičari su sve bolji, a trema iz emisije u emisiju raste. Tako je i bilo i večeras, pa nakon prvog dela emisije samo troje takmičara se direktno plasiralo dalje, a čak njih trinaestoro je okušalo drugu sreću, i to u baražnom delu.

Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Šaban Šaulić, Jelena Karleuša i Viki MIljković, nakon baraža, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<  doneli su odluku da u sledeći krug takmičenja idu: Jetiš Hadija, Denis Kadrić, Milijana Šešić, Ranka Pelemiš, Milan Rakić, Kristina Jovanović, Milana Stevanov, Edis Hadžić, Haris Kulović i Dejan Nedić Tejovac.

Voditeljki par Sanja Kužet i Voja Nedeljković i večeras su pružili podršku takmičarima, kako na sceni tako i u bekstejdžu.

Pogledajte nastupe takmičara, i poslušajte komentare žirija:
frameborder="0" allowfullscreen>

Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ZVEZDE GRANDA Miljana i Ranka oduševile žiri

Izvor: Blic, 24.Apr.2016

Još jedna uzbudljiva emisija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je iza nas, a desetoro najboljih pevača plasiralo se u sledeći krug takmičenja...Žiri je i ove subote bio pred teškim zadatkom, a a kako su Milijana Šešić i Ranka Pelmeš podjednako bile dobre u duelu, žiri nije moga da presudi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.