Zvezde Granda: Aca Lukas surovo iskren  - Ti  nemaš pojma da pevaš!

Izvor: Svet plus, 22.Okt.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Aca Lukas surovo iskren - Ti nemaš pojma da pevaš!

Učesnica takmičenja Zvezde Granda Merima Satiova iz Makedonije, svojim nastupom potpuno je razočarala žiri, dok je Aca Lukas imao i više nego surov komentar.

Naime, mlada takmičarka Zvezde Granda, nikako se nije dopala žiriju, posebno Ac Lukasu koji je bio veoma surov: "Ja sam spustio zid da vidim da nije neko zezanje. Ti  nemaš pojma da pevaš. Ovde ne trebaju ni časovi, pevanja ni profesori... >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nemaš ni ritma. Meni izgleda kao pokvareni robot. Nemoj da se ljutiš, možda si talentovana za nešto drugo. Ti ne pevaš! Ti si katastrofa", rekao je Aca Lukas a sa njim su se složili i ostali.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.