Zvezda Granda u rijalitiju: Dobija 8.000 evra za učešće?!

Izvor: NaDlanu.com, 29.Avg.2014, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda Granda u rijalitiju: Dobija 8.000 evra za učešće?!

Ako se odluči na ovaj korak, pevačica će dobiti pozamašnu sumu novca...

Rada Manojlović mogla bi da se nađe kao učesnica rijaliti emisije "Tvoje lice zvuči poznato" jer je produkcija spremna da joj plati pozamašnu svotu novca.

- Radi su prvo ponudili 2.000 evra po emisiji. Ona na nastupima za jedno veče zarađuje oko 4.000 evra, pa se zbog toga premišlja. Rada je najtraženija pevačica mlađe generacije i ima zakazane nastupe sve do ferbuara 2015. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << - kaže izvor dnevnog lista Informer, prenela je Tračara.

Organizatori su spemni da ispune sve želje pevačice kako bi učestvovala u šou.

- Osim primamljivog honorara, rekli su joj i da bi prema njenim obavezama pravili planove za snimanje. Bukvalno su spremni da prihvate sve njene uslove, tako da bi ona svakako bila u plusu, ako prihvati, zaključuje izvor.

opera-17/nadlanu
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.