Zorica Brunclik prozvala Bekutu: Ana, ne plaćaš struju

Izvor: Scandal.rs, 28.Apr.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Brunclik prozvala Bekutu: Ana, ne plaćaš struju

Na snimanju Zvezda Granda Zorica Brunclik se ove sezone posvađala sa Anom Bekutom i to zbog toga što (ne) plaća struju.

Naime, Brunclikova je prokomentarisala kandidata rekavši da bi volela da ga sluša na nekoj zabavi i da bi mu ostavila sve pare koje bi imala u džepu.

“Dečko, ti si savršen. Ja bih volela da te slušam, da dođem na neki tvoj nastup, ali da nije klub u pitanju, ne volim klubove. Ti bi mi uzeo sve pare, ne bih imala da platim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << struju”, rekla je Zorica.

Na njenu konstataciju je reagovala Ana Bekuta.

“Zorice, koliki je tebi račun za struju? Kažeš, dala bi sve pare i ne bi imala da platiš račun, pa kolika je ta struja”, pitala je Bekuta, što je iznerviralo Brunclikovu.

“Draga Ana, ti da plaćaš struju, znala bi koliko košta. Pošto ne plaćaš, ne znaš. Da plaćaš račune, ti sada ovo ne bi rekli”, ljutito je odgovorila Zorica.

Ana je pokušala da okrene sve na šalu, pa je rekla da ni Dragan Stojković Bosanac ne zna koliko potroši struju u kući jer ni on ne plaća račune.

“Ne plaćam ja račune, ni struju. Ali plaća moja žena Dunja”, odbranio se Bosanac.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.