Zorica Brunclik: Nemam vremena da se bavim Šabanom

Izvor: Story, 20.Okt.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Brunclik: Nemam vremena da se bavim Šabanom

Zorica Brunclik preokupirana je pripremama za koncert koji će održati 11. novembra u Kombank areni u Beogradu na kojem će s publikom i kolegama proslaviti 40 godina veoma uspešne karijere.

Zorica Brunclik, foto: Vladimir Šporčić

Publiku očekuje pravi spektakl i dobar provod jer će čuti više od 80 Zoričinih hitova. Pored svih obaveza, pevačici nije teško da svake nedelje po nekoliko dana snima emisiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Zvezde Granda i putuje po Evropi gde svakog vikenda nastupa. Ona je u intervjuu za Kurir otkrila detalje o spektaklu, svom braku, kao i o svađi s kumom Šabanom Šaulićem, s kojim opet ne govori.

Primetili smo da vas vaš kum Šaban nije pozdravio na poslednjem snimanju Zvezda Granda.

- To što mi se ne javlja je njegova kultura.

Zašto niste bili na proslavi njegovog rođendana?

- Nepozvani nigde ne idu, pa nisam ni ja otišla.

Kako komentarišete priče da vara ženu s mladom ljubavnicom Cucom?

- To ne želim da komentarišem.

Zbog čega je zahladnelo vaše kumstvo?

- Zato što ne greju studio (smeh).

Da li vam je krivo što se on tako ponaša?

- Nemam vremena da se bavim Šabanom jer uživam u ovome što mi se dešava.

Verovatno mislite na koncert. Šta pripremate za to veče?

- Na koncertu će biti mnogo pesama, to će biti pravo zadovoljstvo za dušu i uši. Znam da će jedan par očiju biti srećan što me vidi, a za druge ne znam.

Očekujete li kolege u publici?

- Bilo bi mi drago da ih vidim, jer bi to značilo da su ispoštovali moju karijeru i odali joj počast. Koncert pada na radni dan, kolege neće doći samo ako ne žele da dođu ili ne vole to što ja pevam.

Nedavno ste izjavili da je Aca Lukas vaš sponzor?

- Njegov logo je na plakatu. Vi mislite da je zavukao ruku u džep? Na majicama koje on kreira, a koje će nositi moji fanovi biće ispisano Zorica 40, a i nas dvoje smo kao sijamski blizanci. Njega oslovljavam s brate sestro, on mene sa sestro brate.

Najzanimljiviji ste član žirija u Zvezdama Granda. Smetaju li vam negativni komentari?

- Ne osvrćem se na to jer sam 40 godina na sceni. Ljudi mogu sve da vam oproste osim uspeha.

Kakav je vaš i Kemišov brak posle 29 godina?

- Miroljub i ja nemamo najlepši brak, ali imamo najstabilniji. Mi ga ne održavamo, već negujemo. Nas dvoje smo dve polovine o kojima uvek pričaju. I posle 29 godina braka mi imamo o čemu da pričamo. Kad sam na Zvezdama Granda, ne možemo često da se čujemo, pa Miroljub šalje Aci Lukasu poruke. Zahvalna sam Bogu što imam Kemiša.

Pojavila se informacija da će Vesna Zmijanac zapevati s vama?

- I ja sam to čula kad sam se vratila iz Pariza. Svi su dobrodošli. Pročitala sam da smo se tajno sastale u jednom hotelu. Šta ima mi tajno da se viđamo?

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zorica Brunclik: Šta ima da se tajno sastajem sa Vesnom Zmijanac?!

Izvor: Scandal.rs, 20.Okt.2014

Zorica Brunclik preokupirana je pripremama za koncert koji će održati 11. novembra u Kombank areni u Beogradu na kojem će s publikom i kolegama proslaviti 40 godina veoma uspešne karijere...Publiku očekuje pravi spektakl i dobar provod jer će čuti više od 80 Zoričinih hitova. Pored svih obaveza,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.