Zbog ovoga se Ana Bekuta hvatala za glavu i jaukala

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovoga se Ana Bekuta hvatala za glavu i jaukala

Kako se finale popularnog takmičenja "Zvezde Granda" približava, tako su stručni i produkcijski žiri na sve većim mukama.

Tako su i ove subote, u direktnim duelima, devojke i mladići zadavali žiriju glavobolje, o čemu je Zorica Brunclik govorila i javno tokom same emisije: "Mi ćemo se na kraju poubijati ovde!"

Čak ni Bosanac, koji u svakoj od emisija ima zamerke na račun kandidata, ove subote >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije štedeo komplimente, pa smo bili svedoci mnogih laskavih priznanja izrečenih od strane gospodina Stojkovića.

S druge strane, Bekuta, Snežana i Šaban hvatali su se za glavu, jaukali, aplaudirali i svojim pohvalama motivisali kandidate da budu još bolji.

U ovoj emisiji, u žiriju, svoje mesto našao je i Dragan Kojić, budući da je Lukas bio opravdano odsutan sa snimanja.

E sad, da li zbog titule Severinog svekra ili činjenice da su kandidati bili vanserisjki, tek i Keba gotovo da nije imao zamerke.

- Sami takmičari, osim sjajnih izvođenja pop, rok i folk pesama potrudili su se da i stajlingom skrenu pažnju na sebe, pa je tako Naida Bešlagić po ugledu na Viktorijine anđele, ponela crna krila....

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.