Zaboravna Brena čita tekst s puškica!

Izvor: Scandal.rs, 05.Jul.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravna Brena čita tekst s puškica!

Lepa Brena je konačno ispunila želju svom rođaku Semiru Jahiću, koji je stigao do finala takmičenja “Zvezde Granda“, da se upoznaju. Njihov susret upriličen je prošle nedelje u studiju u Košutnjaku, ali ne samo da su se upoznali već su rođaci odmah i zapevali zajedno.

Njih dvoje su imali zadatak da izvedu duet “Ovako ne mogu dalje“, koji u originalu pevaju Danijela Martinović i Kemal Monteno. Ali Brena je imala problem s tekstom, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je sa sobom ponela “puškicu“. Papir s ispisanim rečima pesme zalepila je za monitor i odatle čitala ono što nije zapamtila.

Inače, Brena i Semir imali su mnogo tema za razgovor posle izvođenja pesme.

“Semirov lik me je podsetio na ljude iz moje familije. Jahići imaju okruglo lice. Pričali smo kako su se moj otac i njegov deda družili i koliko u Srebreniku ima dobrih i kvalitetnih pevača”, kaže Brena za Kurir.

Ona navodi da je rano prognozirati kakvu će karijeru imati njen rođak.

“Želim mu sreću i nadam se da će krenuti zvezdanim putem. Nikad ne možemo znati hoće li neko napraviti karijeru. Bitno je da on predano radi. Fanovi će njegovu posvećenost poslu da nagrade tako što će da traje”, završava Brena.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.