ZVEZDE GRANDA: Žiri takmičaru otpevao rođendansku pesmu pa ga izbacio, dalje idu Šefki, dva Igora, Nenad i Edis!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDE GRANDA: Žiri takmičaru otpevao rođendansku pesmu pa ga izbacio, dalje idu Šefki, dva Igora, Nenad i Edis!

Posle napetog nadmetanja, u narednu rundu takmičenja koje se prikazuje na TV "Prva" su prošla petorica najboljih takmičara

U novoj emisijiZvezda Grandakoja je sinoć prikazana na televiziji “Prva”, posle veoma neizvesnog takmičenja, u sledeću rundu su se plasirali Šefki Jahjić, Igor Vasiljkov, Nenad Kostov, Igor Gmitrović i Edis Hadžić.

Verovatno najzanimljiviji momenat je bio kada su članovi žirija otpevali rođendansku >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pesmu Draganu Stankoviću iz Šapca, što je njega rasplakalo, ali na njegovu veliku žalost, on ipak nije prošao dalje.

Foto: Promo

A najviše pažnje je izazvao nastup makedonskog pevača Igora Vasiljkova koji je toliko dobro pevao da su mu svi članovi žirija gromoglasno aplaudirali.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.