ZVEZDE GRANDA: Ovi takmičari su prošli dalje (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Apr.2017, 02:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDE GRANDA: Ovi takmičari su prošli dalje (FOTO)

Foto: Promo

Iza nas je još jedna epizoda "Zvezda Granda". Žiri se dobro zabavljao, a kandidati su bili sjajni. Nažalost, samo njih desetoro je prošlo dalje.

To su: Ahmed Dadi Redžić, Hristijan Trišoski, Sandra Rešić, Damir Džakić, Aleksa Perović, Nermina Mamanović, Maja Đorđević, Elmedin Kadrispahić, Dušica Tričković i Stefan Petrović Kosmajac.

Foto: Promo

"Zvezde Granda" vodio je voditeljski par Voja Nedeljković i Sanja Ćulibrk.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Zvezde Granda: Ovi kandidati su prošli u sledeći krug!

Izvor: Svet plus, 23.Apr.2017

Završena je još jedna emisija Zvezde Granda, a njih 10 kandidata uspelo je da se plasira u naredni krug!..I ove subote žiri popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda imao je težak zadatak da odluči ko je od kandidata zaslužio da se nađe u narednom krugu. Pored toga, oni su tu da nas zabave,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.