ZVEZDE GRANDA Ovi takmičari su prošli dalje

Izvor: Blic, 29.Nov.2015, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDE GRANDA Ovi takmičari su prošli dalje

U sledećem krugu takmičenja bilo je mesta samo za osmoro kandidata. I ovog puta stručni žiri imao je težak zadatak.

Jovan Kitić otvorio je večerašnju emisiju pesmom "Još je ne zaboravljam" Baneta Mojićevića, a potom je otpevao i "Ne verujem lepim ženama".

Zahvaljujući glasu produkcije Kitić je prošao dalje.

Druga takmičarka Vesna Narić Pitik je izvela pesme "Da znaš" i "Majstor za poljupce" i oduševila je žiri i dobila svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šest glasova stručnog žirija.

Ivana Milojević je sledeća na sceni. Ona je izvela prvo numeru "Luda i nervozna", a potom i "Čuvaj moje srce", a Ivana je dobila samo četiri glasa stručnog žirija.

Sa druge strane, produkcijski žiri podržao je Ivanu pa je prošla dalje.

Četvrti takmičar Jovan Pap izveo je pesme "Ljubavnik" i "Dobro da nije neko veće zlo". On nije dobio podršku žirija i ovde je za njega kraj takmičenja.

Peti takmičar Uroš Živković je izveo pesme "Kasno će biti kasnije" "Samo mene volela si lažno". Svih šest glasova za njega. Šaban je rekao za Uroša da je njegov naslednik.

Šesta takmičarka Slađana Marić je izvela pesme "Sve je prošlo među nama" i "Ostavljena ja". Slađana nije imala sreće večeras pa je dobila svih šest negativnih glasova.

Sedmi takmičar Martin Zekić je izveo pesme "Kako posle nas" i "Kralj meraka". Anu je iznenadio takmičar zbog toga što je odlično izveo i narodnu i zabavnu pesmu.

Jovana Colić je izvela prvo pesmu "Alkatraz", a potom "Mutivoda", a žiri joj je dao četiri negativna glasa. Međutim, Jovana je dobila podršku produkcijskog žirija te je prošla dalje.

Sledeći je Raša Savić koji je izveo pesme "Da me nije" i "Da mi je". Svih šest glasova za njega.

Milica Popović je pevala "Odvedi me srećo tamo daleko" i "Stani dušo da te ispratim", a dobila je tri pozitivna i tri negativna glasa. Ipak, produkcija joj je dala podršku za prolazak dalje.

U sledeće kolo takmičenja plasirali su se:

1. Jovan Kitić

2. Vesna Narić Pitik

3. Ivana Milojević

4. Uroš Živković

5. Martin Zekić

6. Jovana Colić

7. Raša Savić

8. Milica Popović
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.