ZVANIČNO: Zvezde Granda u blagoj prednosti u odnosu na Pinkove zvezde! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Sep.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Zvezde Granda u blagoj prednosti u odnosu na Pinkove zvezde! (FOTO)

Prema podacima agencije AGB Nielsen, subotnji duel je sa malom prednošću dobila TV "Prva" koja je imala šer od 29,30 dok je "Pink" zabeležio šer 27,60

Prvi direktni duel “Zvezda Granda” i “Pinkovih zvezda” koji se odigrao u subotu uveče, prema zvaničnim podacima agencije AGB Nielsen, završen je gotovo nerešeno, a blagu prednost ostvarila je televizija “Prva”.

Foto: AGB NIelsen

Kada se pogledaju zvanične cifre, dva šou programa >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su imala zavidnu gledanost, a razlike između njih su veoma male. Zvezde Granda” su imale šer od 29,30 a “Pinkove zvezde” 27,60. Razlike su minimalne i kada se u obzir uzme AMR (prosečna gledanost), gde je “Zvezde Grandapratilo 787.324 a “Pinkove zvezde” 753.711 gledalaca.

Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

"Zvezde Granda" najgledaniji zabavni šou program u Srbiji

Izvor: Prva.rs, 22.Sep.2014

 . Prema podacima agencije AGB Nilsen, “Zvezde Granda” imale su 29, 3 odsto udela gledanosti, dok su Pinkove zvezde imale 27, 6. Na teritoriji Beograda "Zvezde Granda" imale su udeo u gledanosti od 28, 1 odsto, a Pinkove Zvezde 25, 1. Ovo jedinstveno i originalno takmičenje pratilo je više od...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.