ŽIRI NA MUKAMA: Ove dve devojčice će sigurno biti zvezde!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2015, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIRI NA MUKAMA: Ove dve devojčice će sigurno biti zvezde!

Sudije su u duelu odlučile da u sledeći krug ode Lidija Janković, ali su u baražu dali veliku šansu i Valentini Kuzmanović

U sinoćnoj emisiji „Zvezde Granda“ nastavljeni su dueli takmičara, a oni srećniji dobili su priliku da takmičenje nastave u trećem krugu.

Iako su kandidati bili sjajni, drugo izdanje drugog kruga obeležile su dve devojčice - trinaestogodišnje Lidija Janković i Valentina >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kuzmanović. Njih dve stavile su žiri na teške muke, a u duelu Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Zorica Brunclik, Dragan Stojković Bosanac, Šaban Šaulić i Aca Lukas jedva su izabrali koju će od njih dve pustiti dalje. Obe su u prvom pevanju dobile po šest glasova, zbog čega se video-zid digao, ali posle akapela pevanja samo je jedna mogla direktno da ide dalje. Šestočlani stručni žiri odlučio je da to bude Lidija Janković, koja je svojom izvedbom još u prvom kolu pokazala da će daleko dogurati jer svojim glasom obara s nogu. Ipak, i Valentinu je sreća poslužila u delu emisije zvanom žurka, pa se i ona plasirala u treći krug, zbog čega je bila neizmerno srećna. Ona sebe vidi samo u muzici i stoga joj je takmičenje „Zvezde Granda“ veoma bitno. Od devojaka dalje su prošle i Naida Bešlagić, Marina Bogdanović i Nermina Mamanović.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezde Granda: Ovi kandidati su oduševili žiri i prošli u treći krug! VIDEO

Izvor: Svet plus, 01.Feb.2015

Večerašnja emisija Zvezde Granda bila je jedna od najjačih do sada, te je i žiri bio na ozbiljnim mukama. Nakon što je pet kandidata obezbedilo direktan prolaz, u baražu je izabrano još njih petoro, tačnije tri ženska i dva muška takmičara.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.