Velika čast na početku karijere: Tijana otvorila koncert Zorice Brunclik

Izvor: Svet, 26.Nov.2014, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika čast na početku karijere: Tijana otvorila koncert Zorice Brunclik

Mlada Kragujevčanka, nova „Grandova zvezda“, Tijana Milentijević (16), posle učešća u šou „Ja imam talenat“, dobila je svojih pet minuta slave u produkcijskoj kući Saše Popovića. Iako nije pobedila, kvalitetnom interpretacijom, dobrom komunikacijom sa fanovima i poverenjem koje ima od svoje mentorke, legendarne folk zvezde Zorice Brunclik, učinili su da se o njoj dosta piše, govori, a skoro svaki vikend je na točkovima nastupajući najviše u BiH, odakle >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ima i najveću podršku.
Zašto si se prijavila za “Zvezde Granda” i kojom pesmom si se predstavila žiriju?
- Za Grand sam se prijavila jer sam smatrala da je to jedina produkcija koja kasnije pomaže u stvaranju karijere, kao što sam se i uverila.  Pesma  kojom sam prvi put nastupila u “Zvezdama Granda” je ujedno i moja omiljena pesma, naše velike zvezde Zorice Brunclik “Moja zakletvo”. Iako nisam pohađala muzičku školu, završila sam školu pevanja “Vivo”, kod Danijela Pavlovića i Marije Šerifović i uz to 3 godine svirala gitaru.
Ko ti pruža najveću podršku?
- Najveću podršku pružaju mi moji najbliži, kao što se moglo videti i kroz takmičenje. Sem njih, imala sam i podršku društva, a najviše od jako dobrog druga, koji mi je ujedno i lični fotograf i savetnik za pravila estradnog bitisanja, Aleksandra Ješića Ješe.

Da li je postojala trema pred žirijem?-
Naravno. Kao i svi takmičari, tako sam i ja imala tremu pred tako velikim zvezdama u žiriju. Ali sada kad je sve gotovo, upoznala sam ih bolje i shvatila da je strah bio uzaludan, da su oni bili tu samo da mi pruže podršku i pomognu da pokažem sebe u najboljem svetlu.
Koje su se emocije javile  kod tebe prilikom ulaska u “Top deset”?
- Što se tiče ulaska u “Top deset”, iskreno sam mislila da je to moj vrhunac i samim tim ulaskom sam bila prezadovoljna. Trenutak ispadanja je bio krah za mene, imala sam osećaj da se sve srušilo posle toliko ulaganja i truda, ali saznanjem da ostajem deo Grand Produkcije  meni je zamenilo svu negativnu emociju i osećala sam se kao da sam pobedila.

Šta je posledica ulaska u Grand Produkciju?
– 
 Na red došao i moj prvi singl “Mlada, lepa, pametna”, koji je, kako čujem iz priča, prihvaćen od strane publike, a pesmu je radio sve traženiji hit mejker Dušan Bačić.
Koliku podršku publike si dobila učešćem u takmičenju?
- Što se tiče podrške publike, moje kolege iz takmičenja i ja, imali smo je iz celog regiona, ne samo iz Srbije, što se videlo i na našem gostovanju u Srebreniku, na pobednčkom koncertu Zvezdi Granda pred skoro 30 000 ljudi.
A pored publike…
- Sem Zorice Brunclik , koja me je najviše savetovala , savete se nisu ustručavali da mi daju ni  Snežana Đurišić, Boban Prodanović, Miša Mijatović, Miroljub Aranđelović Kemiš i mnogi drugi…

Kruna dosadašnje  karijere je privilegija da otvoriš koncert Zorice Brunclik pred 20.000 ljudi u Kombank Areni?
- Jubilej Zorice Brunclik u “ Kombank Areni” , postao je jedan od najvećih događaja ove godine u Srbiji i Zorica je time meni ukazala ogromnu čast, što me je, pored toliko poznatih ličnosti i njoj bliskih prijatelja, pozvala da baš ja otvorim takav spektakl. Pored mene, u odabranu ekipu Zorica  je svrstala i moje kolege iz prethodnih sezona takmičenja, kao i iz moje: Andreanu Čekić, Nadicu Ademov, Aleksandru Prijović, Biljanu Sečivanović, Ljubomira Perućicu, Miloša Vujanovića, Mirzu Selimovića, Nemanju Stevanovića… A pored njih, i oko 30 najvećih srpskih zvezda sa estrade koje su, zajedno sa Zoricom, ovekovečile ovakav jubilej.
Znaju li se dalji planovi i gde ćes nastupiti u najluđoj noći?
- Što se tiče daljih planova, sprema se nova pesma i za sada samo toliko mogu da vam kažem. A još jedna zanimljivost je i to da ću za Novu godinu nastupati u jednom restoranu na Adi Ciganliji u Beogradu, sa svojim dragim kolegama Jelenom Gerbec i Stefanom Petrušićem. Svi ste dobrodošli naravno.

Velika se prašina podigla oko toga koji su tvoji zvanični profili na društvenim mrežama?
- Dobro pitanje. Evo da iskoristim priliku da armiju svojih fanova obavestim da sve podatke o mom radu mogu pronaći na društvenoj mreži Fejsbuk. S obzirom na to  da ima mnogo lažnih profila i stranica o meni, evo bez prikrivanja i zvaničnih linkova koje lično vodim: 
Facebook profile: Tijana Milentijevic (Official)
link: https://www.facebook.com/tijana.milentijevic.1
Facebook stranica: Tijana Milentijevic
link: https://www.facebook.com/MilentijevicTijana 
i imam i instagram profil:
MILENTIJEVICTIJANA
link: http://instagram.com/milentijevictijana







Autor: Mario Badjuk, Life Content
Foto: Aleksandar Ješić Ješa
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Kragujevac

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.