VIDEO: Takmičarka se svađala sa žirijem, a bolje da je ćutala!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2016, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Takmičarka se svađala sa žirijem, a bolje da je ćutala!

Takmičarka "Zvezda Granda" uvredila se što joj je Dragan Stojković Bosanac rekao da ne zna da peva, pa je ušla u raspravu sa njim. Njeni odgovori samo su još više razbesneli ovog člana žirija, a ni ostali nisu ćutali...

Takmičarka je tvrdila da zna da peva, inače ne bi bila tu gde jeste, ali žiri nije baš bio ubeđen u njene vokalne sposobnosti.

Dok je Bosanac takmičarki Snežani Pavlović pokušavao da objasni zašto ne peva dobro, ona je tvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da zna da peva te da se svakom dešavaju greške. Kako je, puna samopouzdanja, pričala kako može da otpeva i pesmu Marije Šerifović, pevačica ju je zamolila to i da uradi.

Bosanac je i dalje nastavio da vređa takmičarku i izjavio je da je "zadivljen njom", a onda je pitao koju je školu završila na šta je ona odgovorila "Moda i lepota: Manikir i pedikir", na šta joj je on odgovorio da bi možda trebalo time da se bavi, jer sa pevanjem ne prolazi:
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVADjA U EMISIJI Bosanac i Marija opleli po Snezani (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 07.Feb.2016

Takmičarka "Zvezda Granda" uvredila se što joj je Dragan Stojković Bosanac rekao da ne zna da peva, te se uhvatila u raspravu sa njim.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.