Izvor: Press, 04.Mar.2015, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ONA JE POTPUNO DRUGAČIJA OD SVIH OSTALIH "ZVEZDA GRANDA": Evo kako Milica Pavlović peva veliki hit Kristine Agilere!

Od prvog pojavljivanja je bilo jasno da ona nije klasična "Zvezda Granda", što iz dana u dan potvrđuje.
Kada je u finalnoj emisiji muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", pre tri godine, Milica Pavlović zapevala veliki Rijanin hit, mnogi su ostali iznenađeni i bez teksta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
PROČITAJTE JOŠ:
ESTRADNI RAT U PUNOM JEKU: Ona je klovn koji je seksualno aktivan od kada je napunila 14 godine!
POLUDEO OD LJUBOMORE: Ovo su poruke Ana Marije sa drugim muškarcem zbog kojih ju je Vlada udario!
(FOTO) Sada znamo na koga je JOVANA ŠVONJA tako SEKSI! MAMA lepe manekenke izgleda SAVRŠENO!
   
To je bio prvi put da je neko od učesnika u takmičenju u kojem se pevaju uglavnom narodne pesme, zapevao na engleskom jeziku i bilo je jasno da je ova produkcija dobila jednu netipičnu zvezdu.
Da je zaista tako Pavlovićeva nam potvrđuje iz dana u dan, pa je tako sve svoje fanove iznenadila obradom pesme “Ain’t No Other Man”, koju u originalu izvodi Kristina Agilera!

 
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(FOTO) NJEGOV GEST JE OBORIO SA NOGU: Evo kako je Jugoslav Karić obradovao Elenu za desetogodišnjicu braka!

Izvor: Press, 04.Mar.2015

Proslavili su deset godina srećnog braka, a on se potrudio da svoju dragu iznenadi i kuću je ispunio crvenim ružama. . Godinu dana je brzo prošlo, a Elena Karaman Karić je i ove, kao i svake prethodne, od svog supruga...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.