TANJA SAVIĆ POHISTERISALA KADA JE VIDELA BIVŠEG: Ne želim da gledam Darka Filipovića!

Izvor: Press, 26.Nov.2014, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TANJA SAVIĆ POHISTERISALA KADA JE VIDELA BIVŠEG: Ne želim da gledam Darka Filipovića!

Pevačica Tanja Savić iznervirala se na snimanju šoua TLZP kada je videla da gostuje njen bivši dečko Darko Filipović.
Pevačica Tanja Savić napravila je scenu na probi emisije Tvoje lice zvuči poznato, jer se među kolegama iz prve sezone Zvezda Granda sa kojima je započela karijeru tamo našao i Darko Filipović sa kojim je nekada >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bila u vezi, a kog ne može očima da vidi.

Kako Alo! saznaje od izvora koji se našao na licu mesta, Savićeva je došla na probu i u bekstejdžu ugledala svoje kolege, a pozdravila se sa svima, osim sa Filipovićem.

- Tanja je ušla u prostoriju gde su sedeli Darko, Bane, Stevan Anđelković, Slavica Ćukteraš i Nemanja Nikolić, pozdravila se sa svima i izljubila sem sa Filipovićem. Onda je bez zadržavanja otišla na scenu gde su bili organizatori i počela da viče: Ne želim da gledam Darka. Rekla je da joj nije jasno zašto su je doveli u situaciju da mora da deli prostoriju sa Darkom, koji je u proteklih mesec dana non-stop prozivao preko medija.

PROČITAJTE JOŠ:
Stojketova bivša vodi Bulevar!
(FOTO) NAJPOZNATIJA ZLOBNICA IZ LATINO SERIJA: Evo kako danas izgleda Gabrijela Spanić!
Danijela Vranić: Na estradi se ne zna šta je jeftinije - moral, obećanja, dogovori, ljudi
   
Pokušali su da joj objasne da ona sa njim ne mora da komunicira da bi ona nastavila da im objašnjava da ne želi da bude na probama kada je i on tu, da će snimanje emisije nekako istrpeti, ali da ne želi pet dana da se sreće sa njim. Zahtevala je da joj se pomeri vreme probe. U jednom momentu naišla je Slavica, povukla Tanju sa strane i rekla joj da se kontroliše i da bude iznad situacije, da se postavi kao profesionalac.

Nakon razgovora sa koleginicom Savićeva je povukla ručnu i smirila se. Otišla je u kafić gde je sedela dok su Mojićević i kolege iz prve sezone Zvezde Granda probali tačku. Darko se ponašao sve vreme kao da se ništa ne dešava i uopšte nije reagovao -
 ispričao je izvor sa lica mesta.

Darko Filipović nije želeo da govori o Tanji.

- Nemojte ništa da me pitate za Tanju, ne želim da komentarišem tu ženu više. Što se tiče TLZP-a, šouu je odličan i lepo smo se zabavili, a verujem da će se naše imitacije dopasti i publici - rekao je Darko, dok je Tanja ostala nedostupna za komentar.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.