Savo Perović: Moja majka izgleda kao da je sišla sa šipke, ali je dobra žena!

Izvor: Scandal.rs, 25.Okt.2016, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo Perović: Moja majka izgleda kao da je sišla sa šipke, ali je dobra žena!

Suzana Perović Blondi, majka takmičara “Zvezda GrandaSava Perovića izazvala je oprečne komentare pojavom i učešćem u rijaliti šouu “Snajke”, a pevač je sada stao u njenu odbranu.

Savo je izjavio kako nakon Suzaninog ulaska u rijaliti dobija pohvale, ali i kritike, pa je rekao da je uprkos njenom šokantnom oblačenju, ona sjajna osoba.

“Jedni je hvale, a drugi pišu kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je sponzoruša. Meni to ne smeta, jer je ja najbolje poznajem od svih. Možda ona izgleda kao da je sišla sa šipke, kako ona kaže, ali je jedna neverovatna i veoma dobra osoba, a to je u životu najbitnije. To kako se oblači i kakav stil ima nije odraz njene duše. Ona je jedna jedinstvena žena i veoma sam ponosan na nju”, rekao je Savo za “Operu 17”.

Фотографија корисника 🔜🔜🔜 New Song “Derište” 🔜🔜🔜 (@savo_perovic_je_deriste) дана 16. Мај 2016. у 3:25 PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Savo Perović: Moja majka izgleda kao da je sišla sa šipke, ali je dobra žena!

Izvor: Svet, 25.Okt.2016

Suzana Perović Blondi, majka takmičara “Zvezda Granda” Sava Perovića izazvala je oprečne komentare pojavom i učešćem u rijaliti šouu “Snajke”, a pevač je sada stao u njenu odbranu.. Savo je izjavio kako nakon Suzaninog ulaska u rijaliti dobija pohvale, ali i kritike, pa je rekao da je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.