SCANDAL! u novom broju donosi: Bosanac se sprema da uništi Lukasa!

Izvor: Svet, 27.Avg.2016, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju donosi: Bosanac se sprema da uništi Lukasa!

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, Dragan Stojković Bosanac rešio je da uništi Acu Lukasa!
Kako se prepričava na Grandu, kompozitor se dobro potkovao pred sledeću sezonu takimičenja Zvezde Granda i poručio mu da neće moći da ga provocira dok zajedno budu sedeli u žiriju! Naime, Bosanac se dobro raspitao o Lukasu i sada zna sve njegove slabe tačke!
Na šta tačno Stojković misli, te na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koji će način uceniti i ućutkati Lukasa, pročitajte samo u novom broju najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL!.
A šta vas još očekuje u novom broju, pročitajte OVDE!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju donosi: Bosanac se sprema da uništi Lukasa!

Izvor: Scandal.rs, 27.Avg.2016

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, Dragan Stojković Bosanac rešio je da uništi Acu Lukasa!..Kako se prepričava na Grandu, kompozitor se dobro potkovao pred sledeću sezonu takimičenja Zvezde Granda i poručio mu da neće moći da ga provocira dok zajedno budu sedeli u žiriju! Naime, Bosanac se...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.