Rada Manojlović zavidi bratu jer ne falšira

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović zavidi bratu jer ne falšira

Rođeni brat Rade Manojlović, Nenad, prošao je u sledeći krug “Zvezda Granda”, u čemu ga pevačica podržava iz sveg srca, ali i udeli poneki koristan savet.

“On je mnogo bolji pevač od mene, što se tiče tehnike. Pa i žiri je prokomentarisao da nikad ne falšira. Toliko je tačan da mu zavidim”, rekla je Manojlovićeva u emisiji “Grand njuz” i dodala da sa bratom pokušava da poradi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << na boljem scenskom nastupu.

“Uvek mu govorim da se ne mršti u kameru već da pokaže osmeh. Bez obzira na to da li ga kritikuju ili hvale, bitno je da sve prima s osmehom”, dodala je ona.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.