Rada Manojlović o učešću svog brata u “Zvezdama Granda”: To je vrlo stresno za oboje

Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2015, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović o učešću svog brata u “Zvezdama Granda”: To je vrlo stresno za oboje

Rada Manojlović redovno bodri svog brata Nenada Manojlovića na snimanju “Zvezda Granda”. Ona je otkrila koliko je za nju sve ovo stresno i koliko se plaši kako će se njen starijih brat predstaviti u takmičenju.

“Kada su u pitanju Nenadove vokalne sposobnosti, ja u njih uopšte ne sumnjam i nemam strah kako će da otpeva. Međutim, uvek ostaje pitanje da li će i kako će se to svideti eminentnom žiriju, jer složićete se, ukusi su različiti i o njima >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << se ne raspravlja. Sa druge strane, ove godine su kandidati izuzetno jaki. Mislim da nikada nisu bili jači i sve to zajedno kada saberem, mislim da nijanse odlučuju i zbog toga je svako kolo sve stresnije i stresnije. Nije lako ni pevačima ni nama u porodici, a ni žiriju koji treba da odluči ko prolazi dalje, a ko ne”, rekla je Rada i navela da naravno da navija za brata i da je srećna što je on prošao u šesti krug.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.