Ponovo rasprava u Zvezdama Granda: Jelena Karleuša zabrinuta! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Okt.2015, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo rasprava u Zvezdama Granda: Jelena Karleuša zabrinuta! VIDEO

Na novom snimanju emisije Zvezde Granda, Jelena Karleuša se pojavila sa neobičnom maskom na licu što je ponovo izazvalo burne reakcije kako žirija, tako i publike.

Kada se pop diva Jelena Karleuša pojavila na snimanju nove emisije Zvezde Granda, ostali članovi žirija, kao i publika ostali su u prvi mah bez teksta, a potom su usledile burne reakcije. ''To je ona. Šokira >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << uvek. To je poenta'', rekla je Bekuta kada je videla Karleušu.

U pozadini se čula neka galama, na šta je diva zabrinuto prokomentarisala da je ponovo u pitanju neka svađa. ''To se ne odnosi na tebe. Ti ne pevaš, ti sviraš'', čulo se u pozadini, a Jelena je zamolila voditeljku ''Ekskluziva'' da prekinu snimanje kako bi rešila problem.

Šta nas još očekuje u novoj emisiji Zvezda Granda, pogledajte u prilogu emisije ''Eksluziv'':
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.