Pobednici Zvezda Granda su Aleksa Perović i Riste Risteski!

Izvor: Svet, 29.Jun.2017, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednici Zvezda Granda su Aleksa Perović i Riste Risteski!

Spektakulrno finale “Zvezda Granda” završeno je sa čak dva pobednika. Naime, odlukom stručnog žirija pobedio je Aleksa Perović, dok je drugi pobednik Riste Risteski po SMS glasovima publike.

Oba kandidata nisu krila oduševljenje zbog ovog laskavog priznanja, kao ni zbog činjenice da će kao nagradu od Grand produkcije dobiti po dve pesme, ali i po automobil.

S druge strane, stučni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kao ni produkcijski žiri, nisu hteli, umeli, niti mogli da sakriju emocije i oduševljenje zbog sjajno odrađenog posla tokom cele godine i odabira 13 najboljih, kao i samih pobednika.
Posebna poslastica za sve gledaoce bio je  spektakularan nastup Jelene Karleuše i Ace Lukasa koji su premijerno otpevali duetsku pesmu, ali i nastup plavokose dive u duetu sa bugarskom zvezdom Azisom.

Bilo kako bilo, jos jedna sezona najpopularnijeg takmičenja na Balkanu završena je ovacijama, a dominantan rejting koji je ova emisija imala tokom cele godine, nastaviće se i od jeseni, budući da čelnici Granda najavljuju nešto potpuno novo na televizijskoj sceni.
Svetpromo

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.