PREMIJERA: Večeras kreću Zvezde Granda

Izvor: Kurir, 20.Sep.2014, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERA: Večeras kreću Zvezde Granda

Na velelepnu scenu „Granda“ i male ekrane Prve večeras stižu mlade muzičke nade s namerom da je osvoje i postanu nove „Zvezde Granda“.

Pevači iz svih krajeva Srbije predstaviće se pesmom dobro poznatom žiriju - Šabanu Šauliću, Zorici Brunclik, Snežani Đurišić, Draganu Stojkoviću Bosancu, Aci Lukasu i novoj članici Ani Bekuti.

Pored potpuno nove impozantne scenografije, ovu sezonu čine i druga pojačanja, poput reditelja Predraga Peđe Markovića, koji je režirao takođe popularno muzičko takmičenje „Prvi glas Srbije“.

(Lj. R.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ZVEZDE GRANDA: Željko, Daniel, Hamza, Velid i Stefan su prošli dalje!

Izvor: Kurir, 20.Sep.2014

Žiri je imao veoma težak zadatak već prve večerti jer je čak 14 kandidata prošlo u baraž, ali za drugi krug bilo je mesta samo za njih petoro..Muzički šou Zvezde Granda je počeo i mnoge mlade nade predstaviće se žiriju s namerom da je osvoje i postanu nove "Zvezde Granda"...Pevači iz svih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.