POLJUBIO PATOS: Aca Lukas opet PAO sa stolice - sad se baš ZAKUCAO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLJUBIO PATOS: Aca Lukas opet PAO sa stolice - sad se baš ZAKUCAO (VIDEO)

Pritrčali da mu pomognu.

Zvezde Granda iz nedelje u nedelju prave haos na malim ekranima, a Aca Lukas se i dalje trudi da ukrade šou Jeleni Karleuši.

Popularni član žirija predložio je Saši Popoviću da kupi kauč samo za Viki i Jelenu na kome će sedeti i grickati smoki aludirajući na njihove nezanimljive rasprave i svađe. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na ovaj predlog dve pevačice su se samo nasmejale, a Marija Šerifović je vrištala u znak protesta na njihove prozivke.

A photo posted by Zvezde Granda 2016/2017 🌟🎤 (@zvezde.granda__) on Jan 14, 2017 at 12:20pm PST

Međutim, pravi haos je tek krenuo kada se Lukasu zaglavio taster. Zbog toga je izgubio ravnotežu i još jednom pao sa stolice.

Prilikom pada stolica ga je potpuno poklopila, žene su pritrčale da mu pomognu, a na kraju su pale i batine.

A photo posted by Zvezde Granda 2016/2017 🌟🎤 (@zvezde.granda__) on Jan 14, 2017 at 9:40am PST

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.