PEVAČICA IMA VOZAČA NA RASPOLAGANJU 24 SATA DNEVNO: Milica Pavlović objasnila zašto ne vozi sama!

Izvor: Press, 29.Jan.2015, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICA IMA VOZAČA NA RASPOLAGANJU 24 SATA DNEVNO: Milica Pavlović objasnila zašto ne vozi sama!

Nakon što je imala saobraćajnu nezgodu, te dve operacije i metalnu šipku u ruci, mlada pevačica se boji vožnje i ima vozača koji joj je na raspolaganju 24 sata dnevno.
Trenutno najaktuelnija i najpopularnija "Zvezda Granda", Milica Pavlović, pre pet godina imala je saobraćajnu nezgodu, te kako je trenutno konstantno angažovana i stalno putuje, angažovala je vozača koji joj je na raspolaganju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 24 sata dnevno.

PROČITAJTE JOŠ:
(FOTO) ISTI TIP MUŠKARCA KAO JARIĆ!? Adrijana Lima prošetala novog dečka! OVAKO ON IZGLEDA!
IZA LEPOG LICA 100 TUGA KRIJE: Seksi glumica pregrmela ogromne životne tragedije!
(FOTO) PEVAČICA BEZ GRAMA ŠMINKE: Ana ne želi da drugi vide ovu fotku!
   
Milica je nakon saobraćajne nezgode imala dve operacije i u ruci je imala metalnu šipku, pa se boji vožnje, te čak i vozaču ne dozvoljava da vozi brzo i budi se kad pređe brzinu od 80 kilometara na sat.
- Vozača imam već četiri godine, odnosno otkad sam imala saobraćajni udes. Sigurna sam uz čoveka koji me vozi, ali uvek postoji strah koji razumeju samo oni koji su doživeli isto što i ja - rekla je Milica za "Blic".
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.