PERUCICA Skidam kilograme zbog devojaka

Izvor: medio.rs, 10.Feb.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PERUCICA Skidam kilograme zbog devojaka

Zvezda „Granda“ Ljubomir Perućica nakon raskida emotivne veze sa pevačicom Aleksandrom Prijović rešio je da se posveti sebi, te vredno radi na novim pesmama, ali i fizičkom izgledu.

Kako su ga bliski ljudi kritikovali zbog viška kilograma, rešio je da se baci na zdrav režim ishrane, kao i da smanji unos hrane, a rezultati su već vidljivi.

- Probušio sam kašiku, što se kaže, i uspeo do sada da skinem oko pet, šest kilograma. Baš se dobro osećam. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Zadovoljan sam kad se pogledam u ogledalo, a svoj napredak volim da pokažem i na društvenim mrežama. Sve što radim u životu radim prvenstveno zbog sebe, ali ako neka devojka padne na moje novo telo, neću se buniti - rekao nam je pevač.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.