Otkivamo zašto je Cuca zaista izbačena iz “Zvezda Granda”! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Nov.2014, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkivamo zašto je Cuca zaista izbačena iz “Zvezda Granda”! (VIDEO)

Mi vam otkrivamo pozadinu ove priče: naime, jedini "krivac" za ispadanje mlade Cuce jeste upravo Šabanova supruga, Goca Šaulić

Mlađana Ivana Negovanović Cuca, koja je bila u vezi sa Šabanom Šaulićem, nastupiće večeras u emisiji “Pinkove zvezde”. Dugokosa pevačica je prošla u uži krug takmičenja… Ipak, nije joj uvek sve išlo glatko u životu.

Naime, Cuca je, osim po vezi sa Šabanom, poznata po učešću u “Zvezdama Granda”. Prvi krug >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je uspešno prošla sa svih pet glasova, međutim, u drugom krugu desilo se nešto nesvakidašnje.

Ivona, za koju je žiri govorio da ima prelep vokal, nije dobila ni jedan jedini glas. A u žiriju Zorica Brunclik, Bosanac, Šaban Šaulić, Aca Lukas i Snežana Đurišić.

Jedini komentar koji je dobila bio je od Bosanca, da nije usvojila ono što joj je rečeno prvi put. Ostali su bili nemi.

Mi vam otkrivamo pozadinu ove priče: naime, jedini “krivac” za ispadanje mlade Cuce jeste upravo Šabanova supruga, Goca Šaulić.

Njoj se nije svidelo što su mediji saznali za vezu supruga i znatno mlađe pevačice, te je, kako naši dobro upućeni izvori otkrivaju, zvala svakog iz žirija ponaosob i pretila da ni slučajno ne puste Ivonu u dalji krug takmičenja. I tako i bi – iz poštovanja prema kolegi i njegovoj ženi, nijedan član žirija nije dao svoj glas.

Negovanovićeva je ispala, rekla da je to i očekivala i prijavila se u “Pinkove zvezde”. Eto kako jedna veza ima svojih prednosti, ali nekada i mana.

Ovde se podsetite kako je Ivona pevala u “Zvezdama Granda”.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.