OVO KRIJU OD GLEDALACA: Kad vidite šta je Lukas nacrtao na stolu, popadaćete od smeha! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2016, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO KRIJU OD GLEDALACA: Kad vidite šta je Lukas nacrtao na stolu, popadaćete od smeha! (FOTO)

Da je odlična atmosfera na snimanju "Zvezda Granda" dokazano je više puta, pogotovo kada je žiri u sastavu u kakvom jeste. Aca Lukas je nedavno pao sa stolice u pokušaju da prebaci nogu, a na istom tom stolu desile su se još neke stvari koje gledaoci nisu u mogućnosti da vide.

Da je Aci Lukasu više nego zanimljivo na snimanju, pokazuje i ono što je objavila njegova koleginica Ivana Selakov, koja sedi u istoj fotelji u takmičenju "Neki novi klinci".

Printskrin: >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << TV Prva

- DA ili NE?! A ove klavijature na stolu je nacrtao Aca Lukas - napisala je Ivana, a ovaj pevačeva kreativnost do suza je nasmejala i sve njene fanove...

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) OVO KRIJE OD GLEDALACA: Kad vidite šta Aca Lukas crta po stolu, smejaćete se!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2016

...Naime, Acina koleginica Ivana Selakov objavila je njegovo "remek delo" koje je naslikao na stolu pored pozitivnih i negativnih tastera..BLAM GODINE: Aca Lukas pao usred snimanja, žene ga podizale!..On je pokazao svoju kreativnost ali i veliku ljubav prema muzici, te nacrtao dirke..Autor: EPK,Foto:...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.