Izvor: Scandal.rs, 25.Maj.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPŠTI HAOS u Zvezdama Granda: Popović prozivao Đurišićku! JK napu*ila Lukasa! (video)

Ludu zabavu obećava emisija Zvezde Granda u subotu! JK je osmislila novi muzički pravac, a onda je Saša Popović uvedio Snežanu Đurišić rekavši joj: “Ona je Snežana ljaksofonka!” Odmah zatim i Jelena je imala svojih pet minuta kada je oštro napu*ila Acu Lukasa… Pogledajte i kako: Ivan VukovićIvan Vučićević The post OPŠTI HAOS u Zvezdama Granda: Popović prozivao Đurišićku! JK napu*ila Lukasa! (video) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

STRAŠNA SVAĐA: Lukas Karleušu oterao u pi*** ma******, ona njemu pokazala srednji prst! (video)

Izvor: Svet, 25.Maj.2017

Jelena Karleuša i Aca Lukas ušli su u novi sukob, koji ćete moći premijerno da vidite u subotu, u najnovijoj epizodi muzičkog takmičenja Zvezde Granda.. JK izbacila je Lukasa iz takta, on je pred kamerama stravično opsovao, a ona je njemu pokazala srednji prst!. Pogledate i sami:. . SvetSvet

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.