OPŠTI HAOS U ZVEZDAMA GRANDA Jelena Karleuša žestoko izvređala Viki Miljković

Izvor: Blic, 25.Mar.2017, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPŠTI HAOS U ZVEZDAMA GRANDA Jelena Karleuša žestoko izvređala Viki Miljković

Ni večerašnja emisija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" nije prošla bez trzavica između članova žirija.

Sve je počelo tako što je Karleuša počela da deli članovima žirija uloge iz fudbalskog tima.

- Imamo jednog poštenog sudiju i jednog korupiranog (Saša Popović i Snežana Đurišić). Imamo Ronalda (misleći na sebe), imamo jednog Mesija (Marija Šerifović). Može Mesi da bude i Aca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Imamo skupljača lopti, onog nebitnog (Viki Miljković), imamo matorog koji sedi na klupi (Bosanac) i jednog standardnog dobrog defendera (Ana Bekuta) - rekla je Jelena, a njene reči nisu se dopale Viki.

- Mi ovde imamo samozvanog Ronalda kao što imamo samozvanu divu - rekla je pevačica, zbog čega je Karleuša pobesnela.

- Sad će diva da ti objasni zašto je diva. Ja sam diva zato što imam koncerte kakve možes da sanjaš. Ja sam diva jer imam milionske fanove, kakve ti nemas - rekla je Karleuša, i dodala:

- Nemoj da si više ikada dala sebi za pravo da se obratiš divi bez pitanja. Ti si zbog mene u ovom šouu avanzovala. Ja sam diva zato što su me tako moji fanovi prozvali - rekla je JK, nakon čega je Viki pokušala da odgovori, ali se u sukob umešala Ana Bekuta.

- Ti gospođo ministarko ćuti, Mrka je imao ministarsku fotelju, ti si običan pevač - odbrusila je JK Bekuti, a sukob je na kraju pokušala da prekine Marija Šerifović, ali uzaludno.

- Prekinite obe smesta - dobacila je Marija, ali je Karleuša nastavila da vređa Viki.

-Sram te bilo. Ti si dosadna. Ja tebe volim i dajem ti tri minuta slave. Frljas se sa padežima i zvučis kao najveća seljanka - rekla je Karleuša.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Haos u Zvezdama Granda: Viki - Jelena ko je tebe prozvao divom?Karleuša - Nebitna si seljanka!

Izvor: Svet plus, 25.Mar.2017

Viki Miljković i Jelena Karleuša od samog početka Zvezde Granda su u neprestanom sukobu, a večeras su izazvale pravi haos, zbog kojeg je moralo biti prekinuto snimanje...Sve je krenulo posle nastupa takmičarki u Zvezdama Granda koje se, bar po mišljenju žirija, nisu proslavile. Jelena Karleuša...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.